Okategoriserade

Skördefesten 26 – 27 september 2020, kl 10-16.

På grund av det rådande läget med coronaviruset blir det ingen traditionell skördefest i Lunds stadspark. I stället är du/ni välkomna hem till mig på gården, MEN vi måste följa Folkhälsomyndighetens restriktioner och riktlinjer. Därför vill jag att du mailar mig om du/ni är intresserade av att komma, ange önskad dag och tid (margareta@ekstangsgard.se). Jag kommer bara att ta emot två personer/sällskap per gång. Mina produkter kommer att finnas i en luftig stor hall.

Mina erbjudanden: Egendesignade linneprodukter: toppar, västar, tunikor, klänningar, vuxen- och barnförkläden, vuxen- och barn trädgårdsförkläden, kassar, grytlappar, disktrasor, bröd- och fruktkorgar, påse med vetekudde som ligger i botten för att hålla bröd eller ägg varma, vetekuddar, lavendelpåsar. Egendesignade ullprodukter: ullkappor, prydnadshjärtan, ljusmanschetter, stickade kuddfodral, stickade sittunderlag, prydnadsdjur, tvättbara lammskinn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s